Monday, April 25, 2011

Neišieškota Indija - Tamil Nadu. Noriu čia sugrįžti!


Indija - harmonija chaose, ramybė triukšme, šviesa tamsoje...

Margarita Serych


TRICHY (TIRUCHIRAPPALLI)

Tiruchirappalli, žinomas kaip Trichy, linksmai energingas ir triukšmingas miestas, pilnas vietinių turistų ir piligrimų, su keletu išskirtinų visame kontinente šventyklų, kurio istorija siekia amžius iki Kristaus. Jame Margaritos įspūdžiai apie Indiją, paviešinti šiuolaikiniame almanache Facebook’e, tapo mūsų dažniausiai cituojamais žodžiais, apibūdinančiais bet kurią mus pasitinkančią situaciją :)

Į Trichy iš Šri Lankos atskridome ryte, apie aštuntą valandą. Apsistojome viešbutyje pačiame miesto centre su vaizdu į Indiją reprezentuojantį šiukšlinėlį.



Kambarys pakankamai aukštai, tad indiški kvapai dar turės progos mus nustebinti. Tačiau garsai pro atvirą langą norom nenorom įtraukia į linksmą didmiesčio šurmulį, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka autobusų signalai. Jei Šri Lankoje autobusų garso signalai erzinančiai aukšti ir įkyrūs, Trichy autobusai nardo gatvėmis lyg laivai, atsidusdami dusliai ir solidžiai. Urtyte, kai susiruoši į Indiją, pasirūpink pačios aukščiausios kokybės ausų kamštukais! Mes su Giedriumi, prisivaikščioję nenuilstančiame iš visų pusių gaubiačiame triukšme, saulės kaitros ir dulkių nuklotomis gatvėmis, nuolat šnekinami, nužiūrinėjami ir palydimi žvilgsniais, prašomi nupaveiksluoti, prisimojavę lyg Amerikos prezidentas ar Vatikano popiežius, miegame kaip užmušti ir mums jokių ausų kamštukų nereikia. Vieną rytą net pasigedome keltų signalų - buvo sekmadienis, kada chaosas tyloje prasidėjo šiek tiek vėliau :)
 
Tik įsikrausčius į naująją apsistojimo vietą mus pasitiko kita indiško didmiesčio ypatybė – visame mieste reguliariai kas porą valandų dingstanti elektra. Tokiu atveju supranti, koks privalumas yra tualetas su langu, nesvarbu, tegu ir į šiukšlinėlio pusę :)
Kaip pastebėjote, kiekvienoje mūsų vizituojamoje vietoje, svarbiausias ir labiausiai mus dominantis objektas – turgus. Neilgai trukus, mes jau ten. Indijos turgus visais šimtu procentu pateisina turgaus pavadinimą ir įprasmina jį kaip reiškinį. Triukšmas, spalvos, kvapai, kvietimai pirkti, baltos šypsenos, pozavimas ir prašymai nufotografuoti arba nusipaveiksluoti kartu, garsūs tarpusavio aiškinimaisi ir kovos dėl prekių, kaip pas mus deficito laikais. Tik įžengusi į turgų gavau rožių bei buvau pakviesta nusipaveiksluoti už prekystalio.




 
 



 







 



Indai labai mėgsta fotografuotis. Šri Lankoje būdavome prašomi atsiųsti nuotraukas oro paštu, o štai Indijoje svarbiausia yra pats pozavimo procesas. Dažniausiai niekas net nepaprašo parodyti, kaip atrodo nuotraukoje. Tuo labiau niekas nesugalvoja paprašyti, kad ta nuotrauka kokiu nors būdu juos pasiektų. Ir kam to reikia – juk jie žino, kad yra patys fotogeniškiausi. Ypatingai jaunimo vyrai, atrodantys lyg indiškų filmų herojai: kokosų aliejumi suteptomis blizgančiomis Elvio Preslio šukuosenomis, juodais ūsiukais, išlygintais marškiniais prailgintais apykaklės kalnieriais, kantuotomis, į apačią šiek tiek platėjančiomis kelnėmis, išryškinančiomis jų ilgas kojas. 



Svarbesnė už turgų vieta Indijoje, žinoma, yra šventykla. Apie ją sukasi visi svarbiausi miesto bei žmonių gyvenimo įvykiai. Indai patys daug keliauja ir lanko jiems reikšmingas piligrimines vietas. Trichy mieste, kaip jau minėjau, tokių vietų yra net keletas. Vienas išskirtinesnių visoje Indijoje statynių – Rock Fort šventykla, pastatyta  ant vidury lygumų styrančios uolos, nuo kurios atsiveria visas miestas. 




 

Pati šventyklėlė nėra niekuo ypatinga - išskirtinė yra jos stovėjimo vieta. Dėmesio verti gilius amžius menantys uolos papėdės statiniai su iš akmens iškaltomis ornamentuotomis kolonimis, dar viena šventykla, į kurią nebuvome įleisti, bei mus pasitikusiu gražuoliu drambliu.





 



Pagrindinius įspūdžius paliko Rock Fort šventyklos prieigos: žmonių gausa, triukšmas, klegesys, gatvės prekeiviai, šviesų margumynas sutemus, parduotuvėlės su už dviejų metrų ilgio prekystalio stovinčiomis mažiausiai aštuoniomis pardavėjomis.... 





 
Kalėdos čia kiekvieną vakarą. Ta proga pratestavau greičiausiai visiems laimingą ateitį pranašaujantį vietinį „astrologą“. Sužinojau, kad esu labai laiminga, nes manyje gyvena dievas, po trijų metų būsių dar laimingesnė, nes turėsiu „plenty of money“. „Law marriage is possible“ ir dar sužinojau, kad turėsiu tris vaikus. Turbut nesuprato, kai sakiau, kiek man metų J Kai pristojau bandydama išsiaiškinti, kaip galiu spėti per tokį trumpą laiką tiek vaikų prigimdyti, astrologas pro padidinamąjį stiklą apžiūrėjo mano kitos rankos delną ir išbūrė, kad turiu labai tvirtą ir nepalaužiamą charakterį :)



Kitą dieną išsiruošėme apžiūrėti vieną didžiausių hindu šventyklų visoje Indijoje – Šri Ranganathaswamy, pastatytą 10-ajame amžiuje ir pašvęstą Višnu. Didingas kompleksas užima net 60 hektarų. Pirmosios Indijoje mano lankomos šventyklos proga pasipuošiau savo gražiuoju sariu ir buvau visų labai pagarbiai sutinkama. Pravaikščiojome joje visą popietę iki sutemo ir prasidėjo šveninės apeigos. 
Kita Trichy įžimybė – ženkliai kuklesnė savo dydžiu, tačiau nė kiek nenusileidžianti grožiu Šri Jambukeshwara šventykla, pastatyta tuo pačiu metu, kaip ir Šri Ranganathaswamy šventykla. Šri Jambukeshwara šventykloje daug ramiau ir tyliau negu gigantiškoje Šri Ranganathaswamy, tad besimeldžiantieji gali giliau panirti į maldas ar tiesiog pailsėti.














Įėjimas į visas tris šventyklas mokamas, atskiras mokestis imamas už foto kamerą. Nors ir susimokame, į pagrindinę šventovės vietą ne hindu neįleidžiami.

Vieną dieną bevaikštinėdami savo įprasta trajektorija „turgaus – šventykla“, užklydome po viaduku – į miestą mieste, kur šalia geležinkelio bėgių virė atskiras gyvenimas su savomis taisyklėmis ir tvarkingai po tiltu suskirstytais „butais“ švariai išluotomis „ąslomis“.








Be šventyklų ir turgų vizitavimų Trichy mes dar daug valgėme. Kaip ir pati Indija, jos virtuvė – kvapni, spalvinga, ryškių skonių, kaip niekur kitur gausi vegetarinių patiekalų. Pietų Indija, kurios daly šiuo metu esame, ypatingai palanki vegetarams, o Trichy – tikra šio vegetarų rojaus sostinė.  Kaip ir visoje Azijoje, Indijos virtuvėje naudojama daug ryžių ir patiekalų iš ryžių miltų, be jų - įvairiausių paplotėlių ir blynų, valgomų dažant į lęšių, avinžirnių ar kitų ankštinių daržovių, kokosų su kokosų pienu ir kitokius padažus. Išskirtinis Indijos bruožas – gausiai vartojami pieno produktai: pienas, jogurtas, kefyras, saldus ar sūrus lassi, paneer‘as (šviežio pieno sūris), sviestas, sviestas ghee. Pieno produgtus indai valgo ar geria grynus, taip pat daug jų naudoja patiekalmas bei gėrimams gaminti. Ką jau kalbėti apie pietiečiams būdingą saldumynų įvairovę, jiems ruošti naudojamų prieskonių gausą su mano favoritu kardamonu priešakyje, bei saldžiųjų skanėstų puošybai naudojama valgomąja folija, gaminama iš gryno sidabro. Trichy mieste abspoliučiai visose maitinimo įstaigose ruošiamas išskirtinai vien tik vegetarinis maistas. Norintiems mėsyte ar žuvyte pasmaguriauti reikėtų nemažai pastangų įdėti ją ruošiančius restoranus surasti. Mačiau tik vieną restoraną su užrašu „non-vegetarian“. Na, o mes džiagiamės, ragaujame ir testuojame, aštrius padažus jogurtais ir kefyru skiesdami, sultimis tris kartus per dieną gaivinadamiesi, dieną baigdami virintu pienu su prieskoniais, apibarstytu migdolų riešutų drožlėmis ir paskanintu vynuogėmis....









Paskutinę dieną Trichy iš miesto centro persikėlėme į privačius svečių namus, esančius toliau nuo centrinio miesto šurmulio. Savininkui sunku į tokią nuošalią vietą prisivilioti klientus, tad vaikšto jis centrinėmis gatvėmis turistams rodydamas albumą pilną kambarių bei juose gyvenusių užsieniečių nuotraukų. Tai buvo vienintelis atvejas, kai po prašymo nusipaveiksluoti kartu, tą pačią dieną atspausdintos nuotraukos pateko į albumą. 


MADURAI

Kitas Tamil Nadu didmiestis – Madurai, su jo centre XVI-XVII amžiuje pastatyta Šri Meenakshi šventykla, pašvęsta Šivai ir Parvati. Meenakshi – tai kitas Šivos žmonos Parvati vardas. 6 hektarus užimantis kompleksas yra viena didžiausių visoje Indijoje piligrimų traukos vieta, kurią per dieną aplanko apie 10 tūkst. žmonių. Jau tradicija mums tapo apsilankyti šventyklose ceremonijų metu, kurios, įtraukdamos į savo šurmulį,  sutrukdo nuodugniai išvaikščioti ir apžiūrėti šiuos nepakartojamus, didingus architektūros ir meno kūrinius.

Kaip minėjau, balandžio 12-14 dienomis hinduistai švenčia naujuosius 2042-uosius metus. Šri Meenakshi šventykloje šis laikotarpis yra ypatingai šventiškas, įvairių ceremonijų maratonas joje tęsiasi daugiau nei dešimt dienų. Pirmąją mūsų apsilankymo dieną papuolėme į Šivai ir Parvati skirtą ceremoniją, kurios metu buvau pakviesta prisidėti prie paveikslo iš žiedlapių dėlionės. Kitą dieną šis meno kūrinys buvo pakabintas virš pagrindinio įėjimo į šventyklą.

























 




Įsikūrėme viešbutyje pačiame senamiesčio centre, 10 minučių kelio nuo Šri Meenakshi šventyklos, kuris ir tapo mūsų viešnagės Madurai metu labiausiai numintu taku. Štai vaizdai pro mūsų kambario langus:





Retai kada pasitaiko, tačiau šį kartą kambaryje turėjome televizorių – nesvarbu, kad be garso. Kokio reikšmingumo ceremonijose dalyvaujame, supratome jau pirmąjį vakarą, kai grįžę iš ceremonijos bandėme per televizorių pamatyti save
:) Laisvu nuo šventinių apeigų transliavimo metu televizorius suko indiškus muzikinius klipus amžinosios meilės tematika ir nesibaigiančiais bandymais patraukti kukliosios išrinktosios dėmesį, pasitelkus visos šoklios bendruomenės pagalbą. Reklamose taip pat dominuoja išskirtinai vien meilė ir mergaičių svajonės apie vestuves. Dažniausiai reklamuojama prekė - juvelyrika ir papuošalai. Reklamos sukurtos indiškų muzikinių videoklipų stiliumi, tik jose laimingosios daug greičiau ir patikimiau sugundomos. Juk deimantai - geriausi mergaičių draugai! :)
Kitą dieną vyko Tamil Nadu rinkimai. Nors ir savaitės vidurys, viskas užsidarė, miestas nurimo. Keista Indijoje žingsniuoti nusčiuvusiomis gatvėmis. Turguje sėdėjo vos keletas pardavėjų, jame taip pat tvyrojo neįprasta tyla.

Prieš rinkimus miestas atrodė taip:
gatvelės



gėlių turgus





prieskonių turgus




spaustuvininkas

priešrinkiminė agitacija


Pasibaigus rinkimams miestas atsigavo, gyvenimas stojo į savo vėžias. Persirengėliai piratai išėjo į gatves ubagauti, išpaišyti ir papuošti drambliukai siaurose gatvelėse laimino žmones. Reikia į straublį įdėti metalinį pinigėlį ir drambliukas palaimina suduodamas straubliu per laiminamojo galvą.





Tą dieną apsilankėme miesto pilyje, pastatytoje to paties valdovo ir maždaug tuo pačiu laikotarpiu, kaip ir Šri Meenakshi šventykla. Graži barokinė pilis storomis kolonomis iš įšorės, kaip ir priklauso, indiškai apdergta ir aptverta siena su spygliuota viela viršuje. Vakare vidiniame kiemelyje, tiksliau, menėje po atvirumi dangumi, vyko šviesos ir garsų šou. Tiesą pasakius, “šou” – per skambus pavadimas šiam renginiui įvardinti, tačiau gražioms nuotraukoms jo užteko :)

  








Po šou mus vėl įtraukė ceremonijų verpetas. Šį kartą tikrąja ta žodžio prasme į jį įsisukome. Brovėmės per minią kiek jėgos leido, kad pirmi visos eisenos priekyje būtume ir geriausius kadrus sugaudytumėme. Žmonių spūstis vos praeinama, visi veržiasi iš kaip įmanoma arčiau pamatyti gėlėmis apkaišytas dievybes arba eisenoje šokančias savo atžalas. Moterų plaukus puošiančios kvepiančios jazminų girliandos suteikia antrą kvėpavimą irtis toliau.

























Viena svarbiausių indiškų naujųjų metų šventimo ceremonijų Šri Meenakshi šventykloje - Šivos ir Parvati vestuvės, į kurias susirinko minios žmonių. Vieni jų stovėjo ilgiausiose eilėse, kad patektų į šentyklos vidų, kurios pagrindinėje šventovėje po auksiniu kupolu hindu šventikai vykdė apeigas, kiti sėdėjo plačioje gatvėje aplink šventyklą ir stebėjo ceremoniją per didelius ekranus. Na, o tretieji džiaugėsi senamiesčio gatvėse nemokamai dalinamu maistu: karštais ryžiais, saldžiais gėrimais ir lassi.













Vedybos ir vaikai indiškoje kultūroje - patys svarbiausi dalykai. Visi nustemba ir nesuvokdami linguoja galvas sužinoję, kad esu neištekėjusi ir neturiu vaikų. Šis mažas indiškas džiaugsmelis buvo man tiesiog įbruktas į rankas, kad kartu nusifotografuotumėm. Gal būt čia tikima, kad baltasis žmogus jų vaikams laimę neša? :)



Kulminacinė naujųjų metų šventimo dalis - Vežimų ceremonija, į kurią mums teko keltis 5-tą rytoVyrai ir vaikinai gigantiškus vežimus traukė milžiniško storio virvėmis, kam virvės ilgio nebeužteko – ėjo priekyje susikibę už rankų ją pratęstami, visi švilpė, triukšmavo ir linksminosi kaifuodami nuo to, ką daro. Žmonių minios stebėjo ceremoniją gatvių pakraščiuose, pro langus ir ant stogų, bėrė žiedlapius, girdė vežimus traukiančiuosius vandeniu, nuoširdžiai meldėsi.














KANYAKUMARI

Iš Madurai keliaujame į patį piečiausią Indijos tašką – Kanyakumari, kuriame susijungia trys vandenys: Indijos vandenynas, Bengalijos įlanka ir Arabijos jūra. Piligrimai suvažiuoja čia saulės pasitikti. Balandžio pilnaties metas, kuomet vienu metu virš vandenynų galima stebėti kylantį mėnulį ir saulėlydį, pritraukia dar daugiau žmonių.

Pačią pirmąją balandžio pilnaties naktį į Kanyakumari atvykstame ir mes. Miestelis jau miegantis – piligrimai gula su saule ir kelia su ja. Tik vietiniai čerkutės mylėtojai vis dar šmyrinėja svarbiais reikalais.

Miestelyje dvi bažnyčios ir viena hindu šventykla. Bažnyčios didelės ir aukštos, pretenduojančios į pompastiką, vena jų – ant pat jūros kranto, tačiau nėra gražios ar kaip kitaip vertos dėmesio. Kur kas įdomesnė hindu Kumari Amman šventykla, pašvęsta nekaltąjai Deivei, nugalėjusiai demonus ir išsaugojusiai laisvę pasauliui. Po mūsų jau aplankytų didingų Trichy ir Madurai šventyklų ši šventyklėlė sunkiai beatkreiptų mūsų dėmesį. Visas įdomumas slypi tame, kad vyrai į nekaltosios Deivės šventyklą įleidžiami griežtai be marškinių ar kitų viršutinių drabužių, t.y. iki pusės nuogi.

Tačiau pats įspūdingiausias statinys visame miestuke, vertas net Giedriaus kameros, Mahatma Gandhi memorialas, į kurį visi eina lyg į šventyklą, nusiavę batus. Memoriale anksčiau buvo saugoma dalis Mahatma Gandhi pelenų. Šis skanus cukrinis namukas suprojektuotas taip, kad kiekvienų metų spalio 2-ąją dieną, per Gandhi gimtadienį, saulės spinduliai kristų į pelenų saugojimo vietą.



Saulėlydžio meto šurmulys piečiausiame Indijos pakraštyje priminė mūsų Palangą: įvairiausias niekučiais nukrauti prekystaliai, riebaluose čirškinamai pakramsnukai, iš visų Indijos kampelių šeimomis suvažiavę žmonės, fotografai, siūlantys savo paslaugas, kuriems nė motais, kad turiu asmeninį :)










Dalis šurmulio dalyvių, saulei besileidžiant, su visais drabužiais ir ilgais spalvingais sariais smagiai turškėsi vandenynų bangose.

Sekančią dieną vėl kėlėm penktą ryto. Šį kartą – saulės pasitikti. Nesitikėjome taip anksti papulti į dar didesnį nei vakaro šurmulį. Saulės sutiktuvės daug šventesnės, nei jos palydėtuvės. Mistinis, nuostabus, šventas metas…. Tačiau mums reikėjo spėti ne tik kylančia saulute džiaugtis. Ne mažiau stulbinantis reiškinys – patys pasitikinėtojai: seni ir jauni, turtuoliai ir vargšai, vienas už kitą spalvingesni, kas krykštauja ir džiaugiasi bangomis, kas susikaupę atlieka ritualinius apsiprausimus ir meldžiasi ištiesę į saulę rankas.



 










Žinoma, mes patys buvome ne mažiau apžiūrinėjami. Kai kuriems turbūt tapome didesniu įvykiu, negu pats saulėtekis. Vos tik saulutė iš debesų išniro ir pradėjo visu savo ryškumu šviesti, vienas po kito piligrimai įsidrasino su mumis fotografuotis. Iš pradžių nedrąsiai, vėliau vis labiau atsipalaidavo, kol galų gale nepasiruošęs, nepasidažęs, anksti kėlęs ir dėl to mažumėlę patinęs fotomodelis buvo jau nebeatsiklausiant iš visų pusių fotografuojamas. Kaip prie laisvės statulos žmonės ėjo ir fotografavosi šalia, kol Giedrius už alkūnės ištraukė iš jau pavojingai pradėjusios didėti spūsties.






Iš viso šio šurmulio pabėgome į netoliese rymantį kaimuką, kurio linksmus spalvotus namukus ryto saulė nudažė dar ryškesnėmis spalvomis.

SU ŠV. VELYKOM !!!!

75 comments:

  1. Labai žavią tašytę turi.
    O mes ką tik grįžom iš Panevėžio - velykas šventėm. Pas mus jau ir vasara, šilta, tulpės žydi.
    Sėkmės, vaikai, įdomu ten pas jus.

    ReplyDelete
  2. O kieno ten, pradžioje, žodžiai.Ar ne tavo draugės- Margaritos? Tavo lagaminas vis neatkeliauja... O iki Tadž Machalo nukeliausite?

    ReplyDelete
  3. Taip taip, Margaritos :) Turbut po apsilankymo Taj Mahale jai ir gime sios eiles... :) O mes nezinome kurlink vejas mums papus. Kol kas esame paciuose pietuose, Keraloj. Ryt keliam sparnus - per visa didele placia beribe Indija siaures link. Linkejimai tevelui!!! Buckis!

    ReplyDelete
  4. sėkmės jums.Ypač, sako, įdomios kelionės traukiniais Indijoje

    ReplyDelete
  5. Mano darželyje pats tulpių žydėjimas. Jos visos tau, vaikeliuk, praėjusio vardadienio proga! Myliu tave

    ReplyDelete
  6. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, naudodamas DR ODION, kaip geriausią rašytoją, ir labai rekomenduoju DR ODION visiems, kuriems reikia pagalbos! .. Noriu paliudyti, kaip aš susigrąžinau savo vaikiną po to, kai jis išsiskyrė aš, mes kartu buvome 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau visas jėgas, kad jį susigrąžintum. tačiau viskas be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie rašybos keitiklį, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos ratuku per „Whatsapp“ +2349060503921, rašykite jam el. Paštu (drodion60@yandex.com) ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilgsta, toks nuostabus !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, visa tai dėka DR ODION. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija, DR ODION yra tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex“ nugaros ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: nusiųskite jam el. Laišką (drodion60@yandex.com) Tekstu, paskambinkite arba pridėkite jį „WhatsApp“: +2349060503921. Ačiū dr. Odion

    EMAIL DR ODION adresu (drodion60@yandex.com)

    ReplyDelete
  7. Noriu pranešti pasauliui apie „Dr.ODION“ - Didįjį rašybos ratelį, kuris sugrąžino mane pas mano vyrą, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Buvau nėščia, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Dr ODION panaudojo savo galingą rašybą šypsodamasis į veidą, grąžindamas savo vyrui savo burtą. Iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad aš jam atleisčiau ir priimčiau jį visam laikui. nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie Dr.ODION, nes jis yra Dievas žemėje. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? susisiekite su Dr.ODION šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis padės jums taip, kaip jis man padėjo. galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) su paskutiniu rašytoju el. pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921

    ReplyDelete
  8. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet nesėkmingai, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis jį sugrąžinti, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas atsitiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir nuėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kad turi santykių problemų, aš būsiu naudingas tokiam asmeniui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą burtų rašytoją, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    ReplyDelete

  9. Sveiki, gerbiamas mano žiūrove, aš rašau šį straipsnį norėdamas papasakoti pasauliui, kaip dr. Ilekhojie sugrąžino mano buvusį draugą pas mane. Tai yra priežastis, kodėl aš pasiryžau padėkoti šiam puikiam burtų ratukui, vadinamam dr. Ilekhojie, nes per jo pagalbą mano gyvenimas tapo labiau kupinas meilės, ir aš džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad mano buvęs vaikinas, kuris buvo atskirtas nuo manęs per pastaruosius 3 metus, grįžo pas mane maldaudamas prašyti, kad mane priimtų. Tai buvo šokiruojantis įvykis, nes prieš susisiekdamas su dr.Ilekhojie Aš buvau tas, kuris maldavo savo buvusio draugo grįžti pas mane, bet padedamas dr.Ilekhojie man dabar atkurti mano santykiai. Geresnius santykius taip pat galite užmegzti tik susisiekę: (gethelp05@gmail.com) su savo „Whatsapp“ numeriu +2348147400259

    ReplyDelete
  10. Sveiki, mano vardas Lauren, aš esu iš JAV, noriu paliudyti puikų ir galingą burtų ratuką. Mano vyras paliko mane ir vaikus 2 savaitėms, kai aš jam paskambinau, jis negavo, kai grįžo namo 3-iąją savaitę, jis man pasakė, kad nori skyrybų, man buvo taip liūdna, kad aš verkiau visą naktį, kai jis vėl išvyko, aš buvau toks vienišas kitą dieną ieškojau kažko internete, kai radau burtų šaukiklį, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemas, todėl susisiekiau su juo dėl savo problemų, jis man pasakė, kad tai užtruks 24 valandas, o mano vyras grįš su manimi. padarė viską, ką liepė, o kitą dieną mano vyras grįžo klūpėdamas ir maldaudamas atšaukė skyrybas, kurios dabar mes laimingos kartu. „WhatsApp“ dr. Ilekhojie 2348147400259 arba el. Paštu (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  11. Noriu paliudyti visuomenei, kaip mano santykius po 3 metų vienatvės sugrąžino didžioji dr. ODION jėga. Mano buvęs vyras po kontakto su dr. ODION ratukais man paskambino burtais, kurie sugrąžino mano buvusį vyrą ir pradėjo gerą darbą. namo, dabar mes laimingai susituokę. Visa tai ačiū dr. ODION už jo nuostabią dvasinę pagalbą. Šiuo liudijimu dabar esu laimingiausia moteris žemėje, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar anksčiau. Aš ir toliau dalinsiuosi šiuo liudijimu visame pasaulyje. Dėkojame dr. ODION už gerą darbą, kurį jis padarė man ir žmonėms, kuriems padėjo. Tikėkite juo ir darykite viską, ko jis prašo, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. susisiekite su juo savo paštu (drodion60@yandex.com) arba galite WhatsApp jį +2349060503921.

    ReplyDelete
  12. KAIP GRAŽĖJUU BUVUSIĄ ŽMONĄ PAGALBA DR ODION ...... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 santuokos metų aš ir mano žmona gyvenome laimingi kartu, mes taip mylėjome vienas kitą, o aš mylėjau mano šeima jie buvo mano svarbiausias prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome nedidelį ginčą, kurį žinau, kad kiekviena pora turi, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po ginčo, kai grįžau namo, kai negalėjau grįžti namo surask mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat susikrovė krepšius, o vaikai ir išvažiavęs bandžiau jai paskambinti, bet negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugės namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, buvau nusivylusi Aš nežinojau, ką daryti Aš pradėjau gerti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį nustojau eiti į darbą, man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi kūno dalis, kurios negalėjau gerai funkcionuoti, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau kažkieno liudijimą, liudijantį apie vyrą c Alled Dr ODION ir kaip jis per 3 dienas parsivežė savo žmoną, aš apie tai negalvojau du kartus, aš jam pranešiau ir pasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos, ir jis pasakė, kad mano problemą jam labai lengva išspręsti. taip pat liepė pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, o aš jam pasakiau, kad pasitikiu juo, o jis paprašė tam tikros informacijos, kurią aš jam daviau, po 3 dienų mano žmona grįžo namo su vaikais, taip nustebau pamačiusi, kad tai buvo kaip svajonė man ji pradėjo verkti ir manęs atsiprašyti pasakiau, kad viskas gerai, aš jai atleidžiu, kad aš laiminga, kad ji grįžo, mes dabar gyvename laimingai kartu. Jei jums skauda širdį dėl to, kad jūsų žmona ar vyras jus paliko, dėl bet kokio pobūdžio mirties užkeikimo, apsaugos kerų, taip pat sprendžiant teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu, vadinamu dr. (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp“ jį parašyti +2349060503921.

    ReplyDelete
  13. Sveiki visi, labai džiaugiuosi galėdamas dalintis savo liudijimu, kad visi žinotų, jog jūsų santykių / vedybų problemos yra išspręstos, kai susisieksite su DR ODION, kuris ką tik padėjo man savo galingais kerais atkurti mano sugedusius namus. Aš taip ilgai buvau piktnaudžiaujančioje santuokoje ir patyriau visišką atstūmimą ir neapykantą iš savo žmonos, kuri mane mylėjo. Ji virto baisia ​​monstru ir visada kovoja su manimi. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš savo gyvenimo. ji net mane apleido ir išsikraustė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikino. Aš išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis savimi ir vaikais vienas. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes aš ją tikrai myliu, bet nežinojau, ką daryti, kad žmona būtų namo. Susidūriau su internetu parašyta žinute ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalijo liudijimu apie panašią problemą, kurią išsprendė DR ODION, todėl nusprendžiau išbandyti ją nedaug, ar žinojau, kad jis tik atsakymas į tai, ko man reikia. susisiekė su juo elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com). Aš gavau iš jo atsakymą, kuriame pasakė, ką turiu padaryti, ir tuojau pat laikiausi. Mano žmona beveik iškart paskambino ir maldavo grįžti namo. Grįžusi pastebėjau momentinius jos charakterio pokyčius. Ji pasikeitė į mane mylėjusią ir globojančią moterį. Šiandien mes vėl džiaugiamės. Visa tai dėka DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kiekvienas, norintis santykių / santuokos, padėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis vėl gali padaryti savo stebuklus jūsų gyvenime. susisiekite su juo per savo el. pašto adresą (drodion60@yandex.com) arba galite „whatsApp“ jį telefonu +2349060503921.

    ReplyDelete
  14. Mane įskaudino ir skaudėjo širdį, kai prieš septynis mėnesius mano ir vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis sakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir nebemylėjo manęs. Taigi, jis susikrovė lagaminus iš namų ir mane ir mano vaikus apėmė stiprus skausmas. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį sugrąžinti po daugybės maldavimų, bet nesėkmingai, ir jis man patvirtino, kad apsisprendė ir niekada daugiau nenorėjo manęs matyti. Antradienį, grįžusi iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė apie mano vyrą. Aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti vyrą buvo aplankyti burtų leidėją, kuris padėjo jam išgyventi sunkius laikus. Niekada netikėjau burtais, bet neturiu kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo patarimų. ratukas patikino, kad kitą dieną atgausiu savo vyrą. Koks neįtikėtinas pareiškimas !! Niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė viską, ką turėjau padaryti, tada kitą rytą taip nustebino mano vyras, kuris manęs neskambino pastaruosius 7 mėnesius, paskambino man pranešti, kad grįžta. Taip neįtikėtina !! Taip jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. ratuko pagalbos dėka nuo šios dienos mūsų santykiai yra tvirtesni nei anksčiau. Taigi aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, prašau susisiekti su DR AJAYI, aš 100% garantuoju, kad jis padės jums išspręsti jūsų problemas. Siųskite jam el. Laišką adresu drajayi1990@gmail.com ARBA „WhatsApp“ / „Viber“ numeris +2347084887094

    ReplyDelete
  15. mes su vyru vedę 8 m. Mes buvome laimingi susituokę su sūnumi. Prieš 6 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo vėlai grįžti iš darbo, jis beveik nesirūpino manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo 4 savaites. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Naršydama sutikau liudijimą, kuriame teigiama, kad daktaras AJAYI gali padėti išspręsti mano santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Visa tai ačiū dr. AJAYI. Jei jums reikalingas burtų ratukas, galintis ištarti tikrai veiksmingą burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils.


    Skambinkite ir „Viber“ / „Whatsapp“ +2347084887094
    Paštas: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  16. DR WALE TIKRA 100% JUMS .. JO WHATSAPP +2347054019402 EL. PAŠTAS DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Noriu padėkoti daktarui Wale'ui, kad per 72 valandas susigrąžino savo meilužę. Kai mane paliko meilužis, buvau toks pavargęs ir nusivylęs, kol ieškojau pagalbos internete ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie dr. Wale'ą (drwalespellhome@gmail.com) ir nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir paaiškinau mano problemos jam ir jis užbūrė man meilės kerą, kurį naudoju norėdamas susigrąžinti savo vyrą. Jei norite susigrąžinti savo mylimąjį, susisiekite su Dr. Wale per „WhatsApp“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  17. DR WALE GERIAUSIAS ŽMOGUS PERGRAŽĖJA VISĄ SAVO LAIMIN, KAD JUMS PASITIKĖTUMAS 100%. KONTAKTAS SU „WHATSAPP“: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTO DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Savo gyvenime mes visi turime būti laimingi. Taip, daug kartų viskas vyksta ne taip, kaip planuojama, nes, mūsų galva, kažkas rimto trikdo ir valgo mūsų viduje. Esu čia, norėdamas įvertinti gerą DR WALE darbą, kuris pašalino mano liūdesį ir liūdesį ir sugrąžino tai su didesne laime. DR WALE yra jo žodžių ir pažadų žmogus. Jei turite ką nors, ko norite, kad jis padarytų jums, galite susisiekti su juo el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  18. DR WALE GERIAUSIAS ŽMOGUS PERGRAŽĖJA VISĄ SAVO LAIMIN, KAD JUMS PASITIKĖTUMAS 100%. KONTAKTAS SU „WHATSAPP“: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTO DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Savo gyvenime mes visi turime būti laimingi. Taip, daug kartų viskas vyksta ne taip, kaip planuojama, nes, mūsų galva, kažkas rimto trikdo ir valgo mūsų viduje. Esu čia, norėdamas įvertinti gerą DR WALE darbą, kuris pašalino mano liūdesį ir liūdesį ir sugrąžino tai su didesne laime. DR WALE yra jo žodžių ir pažadų žmogus. Jei turite ką nors, ko norite, kad jis padarytų jums, galite susisiekti su juo el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  19. Kai galų gale radau liudijimus apie šį burtų davėją dr. AJAYI, kaip daugeliui žmonių padėjo susigrąžinti savo mylėtojus ir sugedusius namus, susisiekiau su juo per jo „WhatsApp“ numerį: +2347084887094, nes mano vaikinas, kurį tikrai myliu visa širdimi, staiga pasikeičia ir atsisuko man nugarą ir nekenčia manęs be jokios priežasties, kai jis paliko namus, o vėliau išgirdau, kad jis gyvena su kita moterimi, toks elgesys buvo labai keistas, tarsi jis būtų manipuliuojamas, jis užblokavo mane iš visų savo socialinių tinklų ir aš negalėjau bendrauti su juo. Aš labai norėjau susigrąžinti savo vaikiną. Aš ieškau pagalbos iš jo artimų draugų ir šeimos narių, bet nesiseka sugrįžti. Aptaręs su DR AJAYI, jis man pasakė būtinus dalykus, kuriuos turėjau atlikti, o aš po 2 dienų savo nuostabai vykdžiau jo nurodymus, mano vaikinas man paskambino, kad jis grįžta namo, o nuo tada mes gyvename ramiai, susisiekite su didžiu dvasiniu vyru dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba parašykite jam savo numeriu aukščiau

    ReplyDelete
  20. Aš buvau vedęs 6 metus, o mano vyras abu buvo laimingi. Mums viskas vyko sklandžiai. Iki šios dienos mano vyras tiesiog grįžo namo ir man pasakė, kad nori skyrybų, kad nebenori manęs ir daugiau. buvau nustebinta ir sukrėsta, nes niekada netikėjau, kad toks žodis iš jo burnos pasirodys. Jis be jokios svarbios priežasties man pasiuntė automobilį nuo namų. Aš prašiau, kad jis pasakytų man, ką aš padariau neteisingai, jis pasakė, kad nereikia, kad aš toks tiesiog dingčiau. Taigi aš išėjau iš namų ir nuėjau per savo šeimos namus. Po pusantrų metų daugiau nebegyvenau su juo. Aš sutikau seną savo draugę ir aš jai pasakojau, kas taip pat nutiko man nuo pusantrų metų, o ji man pasakė, kad tai nebus problema DR WALE. Ji supažindino mane su DR WALE, todėl aš viską paaiškinau DR WALE, o jis man liepė niekada neverkti ir daugiau. Viskas, ką padarė DR WALE, buvo man užburti, ir aš vykdžiau visus DR WALE man duotus nurodymus. Po to, kai DR WALE buvo užburtas, mano vyras atėjo prašydamas manęs sugrįžti, jis nupirko man daug malonių dovanų. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA skambinkite / „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  21. Aš buvau vedęs 6 metus, o mano vyras abu buvo laimingi. Mums viskas vyko sklandžiai. Iki šios dienos mano vyras tiesiog grįžo namo ir man pasakė, kad nori skyrybų, kad nebenori manęs ir daugiau. buvau nustebinta ir sukrėsta, nes niekada netikėjau, kad toks žodis iš jo burnos pasirodys. Jis be jokios svarbios priežasties man pasiuntė automobilį nuo namų. Aš prašiau, kad jis pasakytų man, ką aš padariau neteisingai, jis pasakė, kad nereikia, kad aš toks tiesiog dingčiau. Taigi aš išėjau iš namų ir nuėjau per savo šeimos namus. Po pusantrų metų daugiau nebegyvenau su juo. Aš sutikau seną savo draugę ir aš jai pasakojau, kas taip pat nutiko man nuo pusantrų metų, o ji man pasakė, kad tai nebus problema DR WALE. Ji supažindino mane su DR WALE, todėl aš viską paaiškinau DR WALE, o jis man liepė niekada neverkti ir daugiau. Viskas, ką padarė DR WALE, buvo man užburti, ir aš vykdžiau visus DR WALE man duotus nurodymus. Po to, kai DR WALE buvo užburtas, mano vyras atėjo prašydamas manęs sugrįžti, jis nupirko man daug malonių dovanų. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA skambinkite / „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  22. Aš ir mano vyras jau 7 metus vedę. Mums viskas sklandžiai judėjo. Iki šios dienos mano vyras grįžo namo ir pasidarė juokingą ir pasakė man, kad nori skyrybų, kad nebenori manęs. Nustebau, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, nei mes tarpusavyje kovojome. Jis be jokios svarbios priežasties man pasiuntė automobilių stovėjimą iš namo. Aš taip pat maldavau, pasakyk man, ką blogo aš padariau. Po kelerių metų gyveno be jo. Susipažinau su savo drauge ir pasakiau jai, kas nutiko ir aš. Ji man pasakė, kad tai nebus problema, su kuria susidurs DR WALE. Ji supažindino mane su DR WALE, todėl aš viską paaiškinau DR WALE, jis man liepė daugiau neverkti. Viskas, ką padarė DR WALE, buvo man užburti, ir aš vykdžiau visus DR WALE man duotus nurodymus. Po to, kai DR WALE buvo užburtas, mano vyras atėjo prašydamas manęs sugrįžti, jis nupirko man daug malonių dovanų. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA skambinkite / „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  23. jei nesusipratote savo santykiuose arba jūsų vyras ar žmona paliko namus be jokios svarios priežasties arba tiesiog pasakėte, kad santykiai jiems nebeįdomūs, bet norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą, galite greitai susisiekti su burtų šaukliu, vadinamu dr. Ajayi sprendimas, nes jis man padėjo susigrąžinti savo vyrą po 9 mėnesių atsiskyrimo nuo jo su galia, kurią jam perdavė jo protėviai. galite susisiekti su juo naudodamiesi „whatsApp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com dėl bet kokio užkeikimo, kurį galite sugalvoti. Iš pradžių abejojau Didžiajam daktarui Ajayi pranešęs, kad gyvenime nėra nieko neįmanoma ir dabar mano akys atmerktos.

    ReplyDelete
  24. Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.

    ReplyDelete
  25. Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi visais dėl pagalbos, kurią man suteikė DR WALE, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Aš buvau vedęs 7 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete susidūriau su ponios paskelbtu „DR WALE WhatsApp“ numeriu +2347054019402, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad padėk man mano byloje, nes be sprendimo nėra problemos. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po 3 dienų, kaip žadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka ir kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes DR WALE yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas pasiuntė mums visiems padėti. Kodėl dabar nesusisiekus su DR WALE, jei jūsų santykiuose susiduriate su kokiais nors iššūkiais. Galite susisiekti su juo toliau
    pašto adresas: drwalespellhome@gmail.com
    „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  26. AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.

    ReplyDelete
  27. Jie yra daugybė burtų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. Prieš susipažindamas su DR WALE, prieš tai išbandžiau vieną ar du burtų ratukus, nei jie man dirbo. Taigi aš turiu dar kartą pabandyti, kad aš sužinojau, jog DR WALE yra tikrasis jo žodžių žmogus ir tikrai žmogus, kuris yra tikras. Susitikęs su DR WALE paaiškinu jam visus klausimus, kuriuos turėjau su savo vyru, kurį paliko pas kitą moterį. Jis paliko mane ir vaikus nieko. Po visų mano paaiškinimų, DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už daiktus, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad užkeikimas užtruks kelias dienas, o aš lauksiu. PAT per daug nustebau, kai po kelių dienų man paskambino balsas - mano vyro balsas verkė telefonu sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo. maldaudamas man atleidimo ir pasakęs, kad jis grįžta namo. Šiuo metu visi vėl gyvename laimingai. Visas ačiū DR WALE už puikų darbą. Jūs taip pat galite susisiekti su DR WALE el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“ +2347054019402

    ReplyDelete
  28. Žodžiai negali išreikšti šio gero jausmo, kurį turiu savyje po to, kai DR WALE man padarė puikų darbą. Kai mano draugas man pasakė gerų dalykų apie DR WALE, aš tiesiog turiu pabandyti ir, mano nuostabai, viskas vyko DR WALE man pasakė. Šiandien aš esu laiminga, nes aš ir mano vyras abu gyvename laimingai. DR WALE „WhatsApp“ +2347054019402. DR WALE yra savo žodžio žmogus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai per daug laikytis visų jo nurodymų. Nes kai aš paklausiu savo draugo, koks geras yra DR WALE darbas, ji pasakė: Ji sumokėjo už daiktus, kuriuos DR WALE paprašė sumokėti. Po to, kai ji sumokėjo savo vyrui, kuris ketino palikti ją ramybėje, daugiau niekada jos nepaliko. Ji sakė, kad vyras prašo jos atleisti. Aš taip pat sumokėjau už visus daiktus, kai manęs paprašė DR WALE. Ir visas darbas, kurį man atliko DR WALE, yra SĖKMINGAS. Šiandien aš esu laiminga moteris. DR WALE kontaktinis el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  29. Santuokoje turėjau siaubingą laiką. Mano vyras užmezgė romaną už mūsų santuokos ribų ir tai lėmė mano problemas. Mano vyras buvo suplanuotas pardavinėti mūsų namus ir skirtis su manimi, kad jis ir jo mergina galėtų persikelti į kažkur kitur ir gyventi. Mano draugė, kuri žinojo, ką išgyvenau, paprašė manęs susisiekti su DR WALE, ji sakė, kad DR WALE buvo vyras, padėjęs savo pusseserės broliui susigrąžinti žmoną, kuri planavo jį palikti kitam vyrui. Kai susisiekiau su DR WALE ir paaiškinau jam savo bėdas, jis paprašė manęs ištrinti mano šauksmą ir liepė nebeverkti. Jis paprašė manęs susimokėti už Dvasinius daiktus, už kuriuos aš sumokėjau. Jis man pasakė, kad mano vyras ateis elgetauti per kelias dienas. Štai neilgai trukus DR WALE padarė tai, ką jis pasakė, kad darys, PAT per daug nustebau, kad gavau tekstą į savo telefoną, tai buvo mano vyras, kuris manęs prašė atleisti, kad jis niekada nesuprato, kas per jį blogai elgėsi. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  30. DR WALE DARBAS TIKRA. DR WALE tik už elementus imkite pinigus. Jis paprašys tik sumokėti už daiktus, kuriuos naudos dirbdamas jums. Kai sutikau DR WALE, pinigai, kurių jis paprašė iš manęs, buvo daiktų pinigai. Jis tiesiog liepė susimokėti už daiktus, kuriuos naudos dirbdamas pas mane, už kuriuos aš sumokėjau. Po to, kai sumokėjau pinigus už daiktus, jis dirbo už mane ir viskas buvo gerai. DR WALE Burtų žavesys yra tikras. Kai jis padarė man burtų žavesį, mano vyras, kuris išvyko, grįžo negaišdamas laiko. Mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus iš teismo, grįžęs ir pasakęs, kad gailisi visų rūpesčių ir rūpesčių, kuriuos privertė mane išgyventi. Taip pat ačiū DR WALE už gerą darbą, kurį jis padarė man. Šiandien aš ir mano vyras vėl liekame laimingi. Jūs taip pat galite susisiekti su DR WALE, jei jums reikia jo pagalbos. Jo kontaktinis el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

    ReplyDelete
  31. Mano liudijimas apie tai, kaip aš grąžinsiu išsiskyrusį vyrą, naudodamasis geriausia DR WALE pagalba - DABAR AUKŠČIAUSIAS / GERIAUSIAS PSICHINIS TIESIOGINIS KONTAKTAS DABAR: WHATSAPP +2347054019402
    Tai privilegija pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi praėjus keturiems mėnesiams, ir aš buvau pripildytas gailesčio, nes nežinojau, ką daryti, kad pakeisčiau savo vyro problemas. Aš ieškojau pagalbos internete, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir atradau puikių liudytojų apie DR WALE, kuris buvo pažangus savo kerais. Aš susisiekiau su juo ir štai, DR WALE man pasakė, kad jis paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvenome ramiai. Dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galias sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar yra labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Aš labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. jei turite kokių nors problemų susisiekite su DR WALE, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės !! El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA
    „WhatsApp“ +2347054019402

    ReplyDelete
  32. GALINGAS BURTYBOS LYGININKAS, IŠSKYRUSI BUVUSĮ VYRĄ atgal į mano gyvenimą po to, kai jis mane paliko el. Paštu el. Paštu el. Paštu DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Sveiki, mano draugai internete, noriu naudoti šią terpę padėkoti DR WALE, nes jis sugrąžino mano buvusį vyrą. mano vyras paliko mane buvusiai merginai, kurią jis turėjo prieš veddamas mane, man buvo sunki situacija. Aš skambinau ir maldavau, kad jis sugrįžtų, jis atsisakė, jis sakė, kad nebemyli manęs. Aš bandžiau visus įmanomus būdus, kaip jį susigrąžinti veltui aš pasakiau apie tai savo draugei, o ji man davė DR WALE WhatsApp, o aš WhatsApp jam ir papasakojau savo problemą, o jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau, ir jis išleido meilės kerą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano vyrą. Jei jums reikia pagalbos susitvarkant su savo buvusiuoju. susisiekite su DR WALE adresu
    „WhatsApp“ / „Viber him“ +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 8 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau aš, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol artimas mano draugas nepasakė man apie burtų ratuką, kuris padėjo jai spręsti tą pačią problemą, jo vardas yra DR WALE. Aš susisiekiau su DR WALE burtininku ir pasakiau jam savo problemą, jis paprašė manęs sumokėti už daiktus, aš sumokėjau, nes tikiu jo žodžiais. jis davė man savo žodžius, kad po mažiau nei 48 valandų mano vyras man paskambins ir pasakė, kad grįžta pas mane. ką tik DR WALE pasakė, kad taip viskas pavyksta. mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįžta namo ir aš. aš buvau tokia laiminga, kad jį sugrįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū DR WALE už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. tęsti savo gerą darbą DR WALE yra jo žodžių žmogus. „WhatsApp“ / „Viber“ +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Aš beveik atsisakiau gyvenime, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, nes man tai buvo netikėta, aš paklausiau jo, kokia problema, bet jis tiesiog pavargęs ir dabar domisi kita moterimi, tada mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai su juo, nes tai yra taip neįprasta, draugė supažindino mane su galingu vyru, vadinamu DR WALE, ji man pasakė, kad jis yra tas žmogus, kuris po ketverių metų skyrybų grąžina savo vyrą namo, aš parašiau burtų ratuką ir paaiškinau savo situaciją jam jis pasakė, kokia yra problema ir ką reikia padaryti, kad mano vyras persigalvotų dėl skyrybų, aš vykdžiau DR WALE nurodymus ir per dvi dienas pradėjau patirti savo vyro gėrį ir jis pasakė man jis nenori skyrybų, bet nori praleisti likusį gyvenimą su manimi. Jei susiduriate su bet kokia situacija, kuri jums nepatinka santuokoje ar santykiuose, susisiekite su DR WALE „WhatsApp“ arba „Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką tu turi, bet tai yra mano trumpas liudijimas, aš esu laimingas, kai tai rašau, nes aš vėl turiu ramybę savo santuokoje ir visa tai dėka puikaus žmogaus, vadinamo DR WALE, jis yra galingas burtas ratukas, kuris padeda suderinti ginčą tarp mano ir vyro su meilės burtais, mano vyras paliko namus ir devynis mėnesius gyveno kitoje moteryje, nesirūpindamas manimi ir mūsų šešerių metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkas, bet man reikia švelnus vyro rūpestis, bet mano vyro nėra nė iš tolo, aš prašau kelis kartus grįžti namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau jo vyresniojo brolio padėti. Skaičiau vyro liudijimą, kuris aprašė, kaip DR WALE padėjo jam sutrukdyti žmonai išsiskirti su meilės kerais, todėl aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam mano problemas, jis man pasakė, ko reikia meilės kerams, o aš jam daviau lėšų įsigyti po trijų dienų, kai mano vyras grįžo namo. Kreipkitės: „WhatsApp“ / „Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com dėl bet kokios jūsų širdį varginančios problemos. DR WALE padės jums jas išspręsti.

    ReplyDelete
  36. Mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną su kitomis merginomis. Aš buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, kol senas mano draugas pasakė aš apie burtų ratuką internete Dr Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių abejojau, ar kada nors toks dalykas egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis pasakė man viskas, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, ir jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktas .. SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    ReplyDelete
  37. Kadangi mūsų veidai yra skirtingi, todėl ir mūsų problemos yra, aš nežinau, kokius sunkumus jūs patiriate, tačiau noriu, kad jūs tai žinotumėte, jei tikrai norite išsivaduoti iš išbandymo. Jums yra sprendimas. Noriu visuomenei pristatyti vyrą, vardu Ajaja, kuris yra burtų šauklys ir prieš metus man padėjo išgelbėti mano santuoką. mano vyras išėjo iš namų sakydamas, kad jo nebedomina mūsų sąjunga, man tai buvo šokas, nes neprisimenu, kaip mes kivirčijamės, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita ponia, maldavau grįžti namo, kad būtų su manimi ir vaikai, bet jis nebeveikė pats, vėliau sužinojau vėliau, kad jį apžavėjo panelė, su kuria jis yra. Aš susisiekiau su daktaru Ajayi ir žavesys buvo panaikintas po 3 dienų burtų, o mano vyras grįžo namo. Dr. Ajayi sugeba atlikti bet kokį burtą. Susisiekite su juo per „Viber / WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete

  38. Pamačiusi internetinį įrašą, kuriame buvo parašyta, kaip jai padėjo dr. Ilekhojie, aš taip pat nusprendžiau kreiptis į jį pagalbos, nes neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik norėčiau susigrąžinti savo mylimąjį ir laimę. Mano didžiausiai nuostabai, mano mylimasis grįžo namo ant kelių, kad turėčiau rasti vietą savo širdyje, kad jam atleisčiau, buvau iš tikrųjų apstulbinta ir sukrėsta, kai mano meilužis atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man labai trūksta išraiškų ir nežinau, kiek perteikti savo dėkingumą jums, dr. Ilekhojie. Tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusiems santykiams, ir dabar aš esu linksma moteris. jo kontaktiniai duomenys yra „Whatsapp“ numeris +2348147400259) arba el. paštas; (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  39. Ačiū, dr. ISIKOLO, didžiausias už viską, ką padarei dėl manęs. Aš toks puikus, kad mano meilužis grįžo prie manęs ir dabar mes gyvename laimingai kartu. Mano vardas Katarina Bennet, o DR ISIKOLO meilės burtas yra labai galingas ir efektyvus, be to, jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo, kad nusprendžiau pabandyti DR ISIKOLO, kai mano mylimasis paliko mane kitam, jis padėjo man užburti meilę mano meilužis, kuris jį sugrąžino pas mane 48 m., kai pažadėjo ir patikino. Labiausiai mane jaudina tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad jį užburia, jei išgyvenate santykių meilės problemą. Patariu jums kreiptis į DR ISIKOLO, kad jūsų problema būtų išspręsta. Labai sunku prarasti meilę, ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, todėl neleiskite, kad kas nors atimtų iš jūsų mylimąjį. Šiandien susisiekite su DR ISIKOLO leo ir išspręskite savo problemą. Jei jums reikia jo pagalbos, žemiau yra jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

    ReplyDelete
  40. Esu labai dėkinga daktarei Ilekhojie, kad ji pasiėmė mano vyrą, kuris mane paliko, dėl kitos moters. Tą akimirką, kai mane paliko vyras. Maniau, kad viską praradau, kol mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie. Aš išsiunčiau jam žodį ir pasakojau skausmą, kurį išgyvenau, todėl jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad jei aš tikiu ir tikiu juo, kad burtas tikrai man pasiteisins, o mano vyras susitaikys su manimi be manęs čia kažko nepadarė, viskas buvo padaryta per 48 valandas, o mano vyras grįžo namo ir paprašė atleidimo. Esu tokia laiminga ir dėkinga daktarei Ilekhojie, nes mane apgaulė daugiau nei 7 žmonės, kurie žadėjo padėti, tačiau tik daktaras Ilekhojie laikėsi duoto žodžio. Galite pasikalbėti su juo apie savo problemas „Whatsapp“ arba susisiekti su juo telefonu +2348147400259

    ReplyDelete
  41. KAIP Gavau „EX“ NUGARĄ „DR WALE“ PAGALBA. Susisiekite su juo, kad gautumėte pagalbos per „WhatsApp / Viber“: +2347054019402
    Sveikinimai kiekvienam, skaitančiam šį liudijimą. Po trejų (3) metų santuokos mane atstūmė vyras vien dėl to, kad kita moteris užbūrė jį ir jis paliko mane ir vaikus kentėti. vieną dieną, kai skaičiau internete, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis burtų ratukas, vadinamas WALE, padeda moteriai susigrąžinti savo vyrą, ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris užburta mano vyras ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po keturių dienų aš turėsiu savo vyrą atgal. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galią sugrąžinti įsimylėjėlius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū DR WALE. „WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Jei laukiate skyrybų ir norite susitarti už teismo ribų arba nenorite, kad buvęs vyras ar žmona grįžtų namo, Dr. Ajayi yra tinkamas vyras šiam darbui, jo darbas tikrai įspūdingas ir be streso, aš niekada tokiu netikėjau dalykus, bet jis sugebėjo pakeisti mano suvokimą, kai po 10 mėnesių išsiskyrimo parsivežė mano vyrą namo, o mes dabar gyvename laimingai, mūsų finansinė padėtis pagerėjo, o namuose - ramybė. Esu dėkingas daktarui Ajayi, nes niekada netikėjau, kad mano vyras kada nors sugrįš kartu, tačiau daktaras Ajayi tai padarė. Jei jums reikia bet kokių gyvenimo problemų užkeikimo paslaugos, dr. Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui. galite susisiekti su juo „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete

  43. GET YOUR EX LOVER BACK OR YOUR BROKEN RELATIONSHIP OR MARRIAGE RESTORED BACK.

    Greatest things I have experienced in my life and my broken marriage. and I saw a wonderful testimony of Lisa on a psychic page about the good works of DR Owo. I never believed it, because I have never heard anything about such a miracle before. Nobody would have been able to convince me about it not until DR Owo did a marvelous work for me that restored my broken marriage by getting my husband back to me and leaving the other woman he wanted to marry. as his new wife after fixing their wedding date. I was truly shocked when my husband knelt down pleading for forgiveness for me to accept him back. I am really short of words to use to show my appreciation to Dr Owo For his a God sent to me and my Entire family for divine restoration of my marriage. Contact him now for any kind of help via: drowoherbs@gmail.com

    ReplyDelete
  44. TIKRA SKUBI Efektyvus burtų ratukas, kuris padės sugrįžti be meilės ir jūsų santuokos
    Sveiki, mano draugai internete. Noriu naudoti šią terpę padėkoti DR WALE, nes jis sugrąžino mano buvusį vyrą. mano vyras paliko mane buvusiai merginai, kurią jis turėjo prieš veddamas mane, man buvo sunki situacija. Aš skambinau ir maldavau, kad jis sugrįžtų, jis atsisakė, jis sakė, kad nebemyli manęs. Aš bandžiau visus įmanomus būdus, kaip jį susigrąžinti veltui aš pasakiau apie tai savo draugei, o ji man davė DR WALE WhatsApp numerį, o aš WhatsApp jam ir pasakiau savo problemą, o jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau, ir jis sukūrė meilės kerą, kuris per penkis sugrąžino mano vyrą. Jei jums reikia pagalbos susitvarkant su savo „Ex“, susisiekite su DR WALE adresu
    „WhatsApp / Viber“ +2347054019402 ARBA el. Paštas:
    drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Išsiskyrimas yra skausmingas, kartais mes apsimename, kad mums viskas gerai, bet ne. Kovodami, kad susigrąžintume tą, kurį mylime, taip pat kovojame, kad sugrąžintume savo džiaugsmą ir laimę. Po to, kai mano vienerių metų vaikinas išsiskyrė su manimi, aš vos galėjau kalbėti neverkdamas. Jaučiausi apakęs ir nežinojau, ką daryti. Aš nežinojau, ar galėčiau jį susigrąžinti, o nerimas buvo nepakeliamas. Naršiau internete ir perskaičius begalę straipsnių bei svetainių apie burtus, susidūriau su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Norėjau, kad mūsų santykiai sugrįžtų, o DR WALE man garantavo, kad mano vaikinas grįš pas mane. Taigi, aš laikiausi instrukcijų ir planų, kuriuos man pateikė DR WALE, ir per kelias dienas mes vėl buvome kartu ir taip įsimylėję! Žinau, kad tai ne visada įvyksta taip greitai, tačiau DR WALE teigė, kad jo burtai yra veiksmingi ir tai pavyko! Esu labai dėkinga ir galiu drąsiai sakyti, kad jei buvote išsiskyręs ir norite susigrąžinti tą asmenį, susisiekite su juo, nes DR WALE yra DIEVAS Žemėje, jis taip pat specializuojasi burtais, kad pastotų jūsų partneris, norėdamas pasveikti nuo bet kokių ligų ar ligų, laimėti loterijos ETC Niekada nepamiršiu, kaip jis man padėjo. Siųskite jam el. Laišką dabar: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Kelis kartus Kenny grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas man papasakojo apie burtininką internete dr. Ilekhojie, kurie padeda žmonėms santykių ir santuokos problema meilės burtų dėka procesus ir patikino mane savo noru. „Wiithin 28 Hours“ Kenny paskambino man ir pradėjo atsiprašyti, kad pabudo apmąstydamas viską, ką jis man padarė. Buvau labai sukrėstas, nes Kenny ne visada yra tas, kuriam nieko gaila, bet nuo to laiko jis tapo mylintis ir rūpestingas. Jei jums reikia panašios pagalbos, čia yra jo kontaktinis asmuo. CALL/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259

    ReplyDelete
  47. pakartokite pagarbą daktarui Ilekhojie už tai, kad po daugelio metų jis atgavo mano santuoką. Nuo praėjusių metų lapkričio aš su žmona teisme dėl mano mažos mergaitės globos. Giliai manyje norėjau susigrąžinti savo šeimą, nes jie man teikia tiek daug džiaugsmo ir nuo tada, kai prasidėjo šios problemos, negalėjau susikaupti darbe, nes buvau emociškai nusilpusi. Aš aptariau su draugu, kuris supažindino mane su daktaru Ilekhojie, ir nuoširdžiai su juo kalbėjau, kur jis patikino, kad jo susitaikymo burtai išspręs mano ir mano žmonos ginčą. Aš padariau viską, ko jis reikalavo, suteikdamas nedidelę sumą, kad galėčiau nusipirkti visus protėvius, kurių paprašė pasiūlyti atkurti ryšį tarp manęs ir mano žmonos. Kai tai buvo padaryta, mano žmona vieną rytą pabudo ir paragino mus pasikalbėti, o tai po daugelio metų baigsis nepamirštamu seksu, o nuo to laiko mano šeimoje ir mūsų draugai bei kaimynai liko ramūs .
    Nors dr. Ilekhojie to gali nematyti, bet esu skolingas daugeliui žmonių, kad su Dr Ilekhojie rastų sprendimus ir palengvintų jūsų gyvenimą bei santuoką. Galite susisiekti su juo tiesioginiu numeriu „WhatsApp“ arba „Viber“ (+2348147400259)

    ReplyDelete
  48. Aš esu čia, norėdamas girti daktarą Ilekhojie, kuris išpildė mano norą. Prieš pandemiją aš ir mano 5 metų vyras turime problemų ir jis išsikraustė iš namų. Pragaras buvo vienas tuo metu, nes aš buvau viena su savo vaikais ir jie visais būdais norėjo savo tėčio. Aš verkiau visą naktį ir turėjau aiškintis, kai mano vaikai paprašė tėvo, o po kelių mėnesių jis man įteikė skyrybų dokumentus ir tai mane sulaužė. Vieną iš savo dienų parke sutikau Melissą, kuri man suteikė kontaktą su daktaru Ilekhojie. Pasikalbėjęs su juo, turėjau mažai ramybės ir užtikrintumo, kai jis pažadėjo, kad mano vyras grįš po kelių dienų. Aš padariau viską, ko jis paprašė, ir parūpinau viską, ko jam reikėjo. Praėjus lygiai trims dienoms, mano vyras atėjo vėlai vakare ir praktiškai maldavo, kad pamirščiau skyrybas ir sutikčiau, kad jis grįžta namo. Buvau apstulbusi, nes nesitikėjau rezultatų taip greitai.

    Ačiū, daktare Ilekhojie, nors šio įrašo nematysite. Jei atsidursite tokioje situacijoje kaip aš, maloniai pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie ir aš jus patikinu, kad jis visada turi sprendimą. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348147400259

    ReplyDelete
  49. Laba diena, draugai, mano vardas yra Trina, o aš pagal profesiją esu slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis susitikome 6 metus, bet turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad mes susituoktume, ji naudojo kitokį metodą, kad įsitikintų, jog ji sūnus nesituokia su manimi, kol galiausiai be jokios priežasties išsiskyrė su manimi, aš jį tikrai myliu, todėl internete ieškau greito sprendimo ir man pasisekė, kad sutikau daktarą Ajayi puikų burtų ratuką, palaimintą jo protėvių, turinčių super galių, Aš papasakojau jam, o jis man, kas sukelia nesantaiką tarp mūsų, ir pasakiau, ką reikia padaryti, kad mano santykiuose vėl būtų taika, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai susituokėme. mūsų pirmasis kūdikis. Ar turite problemų savo santuokiniuose namuose, ar norite, kad po išsiskyrimo meilužis sugrįžtų, susisiekite su dr. Ajayi dabar, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą „Whatsapp“ / „Viber“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Jei jums gresia skyrybos ir norite susitarti ne teismo tvarka, arba norite, kad buvęs vyras ar žmona grįžtų namo, daktaras Ajayi yra tinkamas vyras šiam darbui, jo darbas yra tikrai įspūdingas ir be streso, aš niekada netikėjau tokiais dalykais, bet jis buvo galėjau pakeisti savo suvokimą, kai jis po 10 mėnesių skyrybų parvedė mano vyrą namo ir dabar gyvename laimingai, man pavyko su juo susisiekti, nes draugas, padėjęs su žolelėmis išgydyti miomą, privertė ją pastoti ir pagimdė dvynį man jį rekomendavo. Esu dėkingas daktarei Ajayi, nes niekada netikėjau, kad aš ir mano vyras kada nors sugrįš, bet daktaras Ajayi tai padarė. Jei jums reikia buhalterio paslaugos bet kokiai gyvenimo problemai, dr. Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui. galite jį pasiekti „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų burti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +234(81)-3003-5939

    ReplyDelete
  54. KAIP ATRADAU PALUNKUMĄ daktaro Ige Ajayi rankose...
    Mano vardas Kimberly Melon, aš esu iš NYC. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. paštą buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ige Ajayi, to nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

    ReplyDelete
  55. Noriu pasinaudoti šia įmanoma priemone, kad įvertinčiau vieną vyrą, kurį nuoširdžiai dėkoju ir labai gerbiu už jo man suteiktą pagalbą ir gerumą. Noriu pasakyti DIDELĮ AČIŪ DR WALE'ui, iš tiesų jūs esate PASAULIO DIDŽIAUSIAS RABOS RAIDĖJAS. DR WALE padėjo man susigrąžinti seniai prarastą santuoką su vyru, be jokių kompromisų žodžių, taip pat sugrąžino mano gyvenimą į šviesą, kai maniau, kad viskas dingo. Dabar esu naujas padaras, pasitelkęs jo galingą kerą. draugai čia, prašau, daugiau neieškokite šiukšlių siuntėjų, kurie veikia kaip tikri rašybos ratukai, TIKRIAUSIAS IR TIKRIAUSIAS RAŠBOS RAIDĖJAS yra DR. WALE PASAULYJE GREATIAUSIAS. jis toks ištikimas savo žodžiams ir jo žodžiai yra reikšmingi. susisiekite su juo dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalinamasi GABIJOS ROMAKI parodymais. Išsiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

    ReplyDelete
  57. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Tai prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis nebegrįžta namo. Tai man atnešė tiek skausmo, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, o jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių daktarą Ilekhojie, iš vieno komentaro gavau jo kontaktą ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, o su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų, kad man padėjo. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo jo tiesioginiu telefono numeriu arba Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  59. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    ReplyDelete
  60. SKUBUS IR VEIKSMINGAS MEILĖS RABUOTOJAS, PADĖDAMAS LABAI GREITAI GRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ WHATSAPP: +2347054019402
    Noriu padėkoti DR WALE už gerą dalyką, kurį jis padarė dėl manęs, nors nesu tikras, ar tai geriausias forumas parodyti mano džiaugsmą ir laimę dėl to, ką jis padarė dėl manęs, bet negaliu nuslėpti laimės ir mano džiaugsmas, todėl turiu juo dalytis su žmonėmis, mano santuoka žlugo maždaug prieš metus ir aš bandžiau viską, ką galėjau, bet nesėkmingai. Pamačiau įrašą ir atsiliepimą apie gerus dalykus, kuriuos daro DR WALE, todėl nusprendžiau pabandyti. nors jis visada yra užsiėmęs vyras, bet kai jis atsakė į mano WhatsApp, jis davė man savaites, kad mano santuoka būtų atkurta, kaip jis sakė, kad mano santuoka buvo atkurta nuo tada aš esu laimingas ir gyvenu laimingai, esu labai dėkingas DR WALE . visada galite WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Pastaruosius 3 metus ir 8 mėnesius sergu mioma ir nuo to laiko gydžiausi serijomis, tačiau nepagerėjo, kol nesutikau daktaro Ilekhojie liudijimų apie tai, kaip jis gydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis atsiuntė man žolelių, kurios sumažins mano miomas ir padidins mano tikimybę pastoti. Jo nurodymu aš vartojau žoleles 8 dienas ir manęs paprašė vykti į ligoninę, kur mano gydytojas patvirtino, kad sumažėjo dydis. Per 14 dienų firboidas išnyko. Dabar man jau 8 mėnesiai ir aš nekantrauju būti mama. Mano širdis pilna džiaugsmo. Tai įmanoma tik todėl, kad turėjau drąsos pasitikėti daktaru Ilekhojie, nesvarbu, kiek žmonių mane apgavo. Pasikalbėkite su juo, jei sergate mioma ar bet kokia kita liga, ir jis padės su savo stipriomis žolelėmis. Paštu: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348147400259

    ReplyDelete
  62. Esu čia, kad padėkočiau daktarui Ajayi už mano santykių išsaugojimą. Jau ketverius metus draugauju su vaikinu, jam 39, o man 32. Mano vaikinas visada buvo toks rūpestingas ir mylintis, kad po to, kai prieš kelis mėnesius susižadėjome, jis pristatė mane visiems savo šeimos nariams ir draugams kaip savo sužadėtinį. Jau buvome suplanavę savo vestuvių datą, kol mano sapnai staiga pavirto košmaru. Vos kelios savaitės iki mūsų vestuvių, mano sužadėtinis pasikeitė tiek, kiek jis pasakė, kad nebesidomi santykiais vien dėl to, kad pavargo nuo manęs, aš žinojau, kad taip nutiko dėl jo buvusios draugės, kuri maldavo jį ateiti. Visą tą laiką grįžau, bet jis pasakė, kad neketina pakliūti į jos spąstus, bet kai pasakė, kad viskas baigėsi, aš žinojau, kad ji buvo priežastis. Visą naktį ir dieną verkiau iš širdies maldaudama savo sužadėtinį sugrįžti, nes jau buvome suplanavę savo vestuves, bet jis atsisakė, kol išgirdau apie burtininką daktarą Ajayi, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, kad mestų. kai kurie burtai ir mano sužadėtinis grįš po 3 dienų po burto. Praėjus kelioms dienoms po burto, kaip pažadėjo daktaras Ajayi, mano sužadėtinė buvo pas mane ir klūpodama maldavo manęs atleisti, sakydama, kad jis gailisi ir nežino, kas jį ištiko. Ačiū daktarui Ajayi už mano santykių išsaugojimą, mes susituokėme prieš kelias dienas. Jei jums reikia burtažodžio bet kokiam burtų darbui, susisiekite su galingu dvasingu žmogumi Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Kaip susigrąžinti buvusį meilužį, net jei tai atrodo neįmanoma.
    Po trejų metų vaikino išsiskyrimo su manimi vos galėjau kalbėti neverkdama. Jaučiausi apakęs ir nežinojau, ką daryti, ir buvau sugniuždytas. Skaudžiausia, kad aš buvau nėščia nuo jo. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo visko, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą seseriai, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai, ir pasakė, ką reikia padaryti, ir aš pateiksiu reikalingus dalykus. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vaikinas. Tai buvo labai nustebinta, aš atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžtume kartu. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. ačiū DR WALE . Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vaikinas persikėlė pas kitą merginą, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas.
    WhatsApp jam adresu: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  65. PUIKUS RABUOTOJAS, PADėjęs MAN SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ
    Koks nuostabus ir tiesus burtininkas, sugrąžinęs į mano gyvenimą džiaugsmą ir laimę!!! Duodu šį liudijimą, nes esu labai laiminga, noriu padėkoti DR WALE už puikų darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę, aš niekada netikėjau burtų ratukais, kol mano gyvenimas nesugriuvo, kai šešerių metų meilužė nusprendė pasitraukti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš patyriau tokį emocinį suirimą, kad nebegalėjau padaryti nieko protingo. Po trijų mėnesių skausmo, kol senas mano draugas supažindino mane su burtų mašinėle, pavadinta DR WALE, prisistatau DR WALE, tikru burtininku. . Mažiau nei per savaitę pamačiau stebuklus, mano meilužis grįžo pas mane, o mano gyvenimas grįžo kaip įdėtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir man tai buvo kaip svajonė, nes maniau, kad praradau jį amžinai. Dėkoju, DR WALE, už pagalbą, o svarbiausia – Jūsų sąžiningumas ir greiti tikslūs rezultatai. DR WALE susisiekite su WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Pastaruosius aštuonerius metus ir dešimt mėnesių sergu herpesu ir nuo to laiko vartoju seriją gydymo ir tablečių, bet nepagerėjo, kol nesutikau DR WALE liudijimų apie tai, kaip jis gydė įvairius žmones nuo. įvairių ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis man atsiuntė vaistų, kuriuos išgėriau pagal jo nurodymus. Kai baigiau vartoti vaistažolių preparatus, nuėjau pasitikrinti ir mano didžiausiai nuostabai išgydžiau nuo herpeso. Mano širdis pilna džiaugsmo. Jei sergate herpesu ar bet kokia kita liga, šiandien galite susisiekti su DR WALE šiuo WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B

    ReplyDelete
  69. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  70. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jus kankina insultas
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    ReplyDelete
  73. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    ReplyDelete